top of page

Competitie

INTERCLUB

Bij een interclubontmoeting strijd je met je eigen ploeg tegen een ploeg van een andere club.

 

Dit kan zowel voor jeugd als voor volwassenen en voor alle niveaus en alle leeftijden. Deze ontmoetingen gaan door op woensdag voor de jeugd en op zaterdag of zondag voor de volwassenen. Eerst en vooral is het de bedoeling om er samen met je ploeggenoten een aangename dag van te maken en als het kan de ontmoeting te winnen. Interclub maakt van een individuele sport toch een ploegsport.

 

Je speelt met je ploeg zowel enkelwedstrijden als dubbelwedstrijden.

Interclub, misschien ook iets voor jou?

 • Eind januari is de deadline voor de clubs om interclubploegen in te schrijven

 • De interclub start net na de paasvakantie en de voorrondes duren 4 à 6 opeenvolgende weken

 • Ploegen die zich willen inschrijven bij de volwassenen laten dit via e-mail weten aan info@bempdekens.be

 • Jeugdploegen worden samengesteld en ingeschreven door de trainers van de tennisschool

 • Iedere speler die interclub wenst te spelen dient zijn lidgeld te betalen voor 15 januari

KVT

(Kempische Verstandhouding Tennisclubs)

De KVT is een vriendschappelijke competitie die door enkele clubs in de Kempen ingericht wordt voor dames en heren teams.

 

Bij elke ontmoeting worden er 4 enkels en 2 dubbels gespeeld. Elke wedstrijd wordt gespeeld naar 2 short sets (tot 6-5).

 

Deze competitie start in mei en loopt door tot eind juli. Daarna vinden de eindronden plaats.

Inschrijven voor KVT

 • De eerste speeldag wordt gepland voor het laatste weekend van mei

 • De laatste poulewedstrijden worden gespeeld tijdens het laatste weekend van juli

 • De eindrondes beginnen in augustus

 • De finales moeten uiterlijk gespeeld zijn in het tweede weekend van september

 • Uitslagen dienen door de kapiteins ingegeven te worden op
  www.kempischetennisclubs.be

WINTERPOULE

Winterpoule is een dubbeltornooi. De som van de dubbelpunten van de beide spelers is de minimale puntenreeks waaraan je kan deelnemen. Alle ingeschreven ploegen per reeks worden ingedeeld in 1 of meerdere poules. Per poule spelen alle ploegen 1 of bij kleine poules 2 keer tegen elkaar, dit betekent ongevaar een 8 à 10 wedstrijden per poule. Op het einde van de poule spelen de eerste twee ploegen een finale. De winterpoule start begin oktober en stopt eind maart of begin april. Inschrijvingsgeld bedraagt €3,50/pp per match.

 

Voor meer info kan je terecht bij via winterpoule@bempdekens.be

Winterpoule website

​Alle praktische informatie omtrent de winterpoule kan je terugvinden op de winterpoule website. Hier vind je ook alle betalingsgegevens en je persoonlijke planning terug.

TORNOOIEN

Elke tennisser wil zich wel eens meten met een tegenstander van hetzelfde niveau. Om aan een competitie te kunnen deelnemen, moet je lid zijn van Tennis Vlaanderen. Nog geen lid?  Word dan snel lid van RTC De Bempdekens

 

Benieuwd waar jij aan de slag kan? Log in op tennisvlaanderen.be en ga naar je spelersdashboard. Daar kan je de toekomstige tornooien in je buurt bekijken, volgens jouw leeftijd en niveau.

FUNDAYS

De Fundays van Tennis Vlaanderen zijn evenementen die zijn ontworpen om jonge tennisspelers te helpen hun vaardigheden te verbeteren en plezier te hebben op de tennisbaan.

 

Deze evenementen bieden een mix van tennisactiviteiten, waaronder wedstrijden, clinics en spelletjes, allemaal in een leuke en vriendelijke omgeving. Ze zijn bedoeld om spelers van alle niveaus aan te moedigen om deel te nemen en te genieten van de sport, terwijl ze ook de kans krijgen om nieuwe vrienden te maken en zich te ontwikkelen als tennisspelers.

 

De Fundays zijn een geweldige manier voor kinderen om kennis te maken met tennis en hun liefde voor de sport te laten groeien.

CLUBKAMPIOENSCHAP

Het jaarlijkse clubkampioenschap van Tennisclub RTC De Bempdekens is een hoogtepunt op de tennisagenda voor leden van alle niveaus. Spelers strijden in verschillende categorieën, enkelspel of dubbelspel, waardoor er voor iedereen een kans is om de titel te claimen.

bottom of page